Barcelona crea zones de joc a places i carrers pròxims als esplais

Avatar photo

Es preveu que un total de 1.208 nens i nenes de la ciutat de Barcelona es puguin beneficiar del pla

L’Ajuntament de Barcelona crearà zones prioritàries de joc per promoure l’ús lúdic de places i carrers pròxims als esplais de la ciutat amb la iniciativa ‘Carrers en Joc’, un projecte pilot creat en el marc de la Mesura de Govern d’oci educatiu i recollit en el Pla de Joc 2030.

Les primeres actuacions han començat aquest dissabte als districtes de Gràcia i Sants-Montjuïc i es preveu que un total de 1.208 nens i nenes de la ciutat de Barcelona es puguin beneficiar del pla durant el primer trimestre del curs 2022-2023, segons ha informat en un comunicat l’Ajuntament de Barcelona aquest dissabte.

El regidor d’Infància, Joventut, Persones Grans i Persones amb Discapacitat, Joan Ramon Riera, ha assegurat que el projecte pretén crear àrees de “joc més diverses” perquè infants i adolescents d’entre set i disset anys tinguin el seu espai de joc.

Els carrers i places que formen part del projecte s’han acordat entre les entitats i els districtes participants i donaran servei als esplais els dissabtes a la tarda.

Han participat en la iniciativa un total de 14 entitats amb l’objectiu de donar visibilitat a la tasca que fan els esplais de la ciutat durant tot l’any.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Ferit un menor en ser atropellat a la Seu d’Urgell

Notícia següent

La Policia de Cunit controlarà les plantacions de marihuana amb drons

Notícies relacionades