Bernat Solé destaca la contribució de l’activitat de Fira de Mollerussa en el posicionament del municipi

Avatar photo

Expoclàssic recupera enguany el nombre d’expositors de les edicions prèvies a la pandèmia

El delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé, ha lloat avui l’empenta de Fira de Mollerussa, posant com a exemple el fet que Expoclàssic va ser l’únic certamen firal que es va celebrar a Catalunya el 2020, any de plena crisi de la Covid-19, extremant les mesures de seguretat sanitària i reprogramant les dates de celebració, que ja s’han mantingut al mes de setembre.

Aquesta tenacitat de Fira de Mollerussa, ha dit Solé, d’una banda ha fet possible una progressiva recuperació de la fira, que l’any passat ja es va notar tot i que no va ser completa, i que enguany ja li ha permès arribar al nombre d’expositors de les edicions prèvies a la pandèmia, amb 54, procedents d’arreu de Catalunya i de diversos indrets de l’estat espanyol, ocupant tres pavellons firals; i d’una altra banda, és la que “ha contribuït a convertir Mollerussa en una ciutat molt important en esdeveniments firals a les Terres de Lleida”, amb el posicionament que això implica per al propi municipi, la comarca i la vegueria, i el retorn econòmic directe i indirecte que comporta. Solé ha fet aquestes manifestacions en el transcurs de la inauguració de l’edició d’enguany, la 27a, d’Expoclàssic, que obre al públic aquest cap de setmana a la capital del Pla d’Urgell.

La fira està dedicada al mercat de d’automòbil històric i clàssic, motos, accessoris i col·leccionisme, clubs i mercat d’antiquaris. Aquest any inclou tres monogràfics dedicats a cotxes americans, al model Seat 127, model que celebra enguany el seu 50è aniversari, i a la firma de motos Derbi, amb motiu dels 100 anys dels orígens d’aquesta marca.

Bernat Solé ha estat acompanyat en la inauguració d’Expoclàssic per l’alcalde de Mollerussa i president de l’ens firal, Marc Solsona, i regidors i regidores, i el director, Xavier Roure.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

ÚLTIMA HORA- VÍDEO: S’incendia un arbre en la cercavila de Santa Tecla a Tarragona

Notícia següent

Punxen una jove en una discoteca de Barcelona i no la creuen

Notícies relacionades