El Festival Cantilafont a Sant Feliu Sassera recull un cartell inigualable

Avatar photo

Manel i Albert Pla són els caps de cartell d'un festival de qualitat

El festival cultural i gastronòmic Cantilafont ha programat set concerts i tres propostes d’arts escèniques durant l’edició dels seus deu anys d’història. Serà el 15 i 16 de juliol a Sant Feliu Sasserra on també s’ha fet una aposta per la paritat i els espectacles liderats per dones creadores.

Entre els artistes convidats hi ha Manel, Albert Pla i la Cia delá Praká, juntament amb d’altres noms com Mar Pujol, Julie Bergez, CARLA i Anna Andreu, entre d’altres.

Després de dos anys de reinvenció per la pandèmia i amb la proposta itinterant Brots del Cantilafont i l’STORB, aquest 2022 el Cantilafont vol recuperar l'”essència de l’esdeveniment original”.

El festival ha posat al a venda entrades de dia i abonaments per als dos dies amb preu que van des dels 15 euros fins als 35 euros. També hi haurà l’entrada de la Zona Camper, que dona accés a l’espai habilitat per passar la nit amb furgonetes i vehicles, si bé no està permès acampar amb tenda. Per poder accedir als concerts, cal tenir entrada.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

VÍDEO: Baralla a pedrades en una estació de tren a Catalunya

Notícia següent

Els alumnes amb necessitats especials tenen lloc als casals de Badalona

Notícies relacionades