Mor una dona en precipitar-se des d’un quart pis

Avatar photo

L'anciana podria haver-se caigut mentre estava netejant l'habitatge

Una dona de 91 anys ha mort després de precipitar-se des d’un quart pis a Palma. El succés ha tingut lloc al Coll d’en Rabassa, al carrer Illes Pitiüses.

En aquest moment, la dona, d’avançada edat, s’ha precipitat. Ràpidament, els testimonis han avisat als equips d’emergència.

En concret, fins a la zona s’han desplaçat nombroses patrulles de la Policia Local de Palma, la Policia Nacional, així com dues ambulàncies del SAMU 061, una medicalitzada i una altra bàsica.

En arribar, els sanitaris s’han trobat a l’anciana ferida de gravetat, per la qual cosa han seguit les maniobres de reanimació que ja havien començat dues sanitàries que es trobaven en la zona, així com els metges del PAC.

Desgraciadament, després de mitja hora de reanimació, la dona ha acabat morint.

El carrer on ha tingut lloc el succés ha quedat totalment tallada al trànsit. Així mateix, en la zona s’han viscut moment de gran tensió, ja que fins al lloc s’han acostat els familiars de la dona.

Ara, la Policia Nacional es fa càrrec d’investigar el succés. Pel que sembla, l’anciana podria haver-se caigut mentre estava netejant l’habitatge, ja que  s’ha trobat un drap a les seves mans.

No obstant això, des de la Policia no descarten altres hipòtesis.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Queda suspès el desenvolupament de l’àmbit dels edificis de l’Eix Cívic

Notícia següent

Pere Virgili: “La nova biblioteca és una inversió cultural i social molt important”

Notícies relacionades