Agredeix a la seva parella que li recriminava despeses en escurabutxaques

Avatar photo

L’home la va empènyer contra la paret i la va colpejar al braç, a més d’insultar-la

Han condemnat a un home per agredir a la seva parella després que aquesta li recriminés que es gastés els estalvis familiars jugant a les escurabutxaques. La sentència confirma la condemna imposada en primera instància pel jutjat Penal 1 de Lleida a 9 mesos de presó per un delicte “de violència de gènere sobre esposa o dona que estigui o hagi estat lligada per una relació d’afectivitat encara sense convivència, i comesa al domicili familiar”. També, li imposa l’obligació de localització permanent durant 20 dies en domicili diferent i allunyat de la víctima per un delicte lleu d’injúries.

Segons dicta la sentència, els fets van tenir lloc el maig del 2021, quan la víctima va denunciar que havia estat agredida per la seva parella després d’una discussió per motius econòmics, ja que ella li va recriminar que s’hagués gastat els estalvis familiars a les màquines de jocs. Segons la víctima, l’home la va empènyer contra la paret i la va colpejar al braç, a més d’insultar-la. Després d’aquesta agressió, la víctima va trucar a la seva assistenta social i als Mossos d’Esquadra.

Així mateix, els Mossos d’Esquadra, al ser alertats, van anar al domicili per acompanyar-la i perquè el presumpte agressor abandonés l’habitatge. L’Audiència assenyala que l’informe de lesions confirma les ferides presentades per la víctima a causa de l’agressió, a més de ratificar la persistència del relat denunciat en tot el procés per part de la denunciant, de la qual diu que “no hi ha motius per dubtar de la seua veracitat”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Teatre Fortuny de Reus estrena un espectacle de producció pròpia per l’Any Ferrater

Notícia següent

VÍDEO: S’estampa contra una estàtua en una rotonda

Notícies relacionades