Apunyala una jove disfressat de ‘Scream’ a Barcelona

Avatar photo

L'home va anar a la zona amb un pla premeditat per assassinar qualsevol persona recreant una escena de la pel·lícula de terror

Un home va apunyalar una noia de 22 anys mentre passejava amb el seu gos per Collserola.  Els fets van passar l’octubre del 2020 quan l’agressor va anar per la víctima disfressat amb la màscara de la pel·lícula Scream.

El judici s’ha fet aquest dimecres a l’Audiència de Barcelona amb la lectura de l’acord de conformitat entre les parts, l’acusat ha acceptat els fets, per això serà castigat a cinc anys menys de presó dels 14 que reclamava la fiscalia al principi.

L’home va anar a la zona boscosa de Cerdanyola del Vallès amb un pla premeditat per assassinar qualsevol persona recreant una escena de la pel·lícula de terror. Quan va localitzar la noia, aquesta estava distreta mirant el mòbil i passejant al seu gos.

L’agressor va clavar una punyalada a la noia a l’abdomen, però no la va matar. En demanar ajuda, diverses persones que eren a prop van trucar als serveis d’emergència, que van traslladar la víctima al Parc Taulí de Sabadell. La noia es va salvar, però va estar-hi sis dies ingressada i va passar dos mesos rebent ajuda psicològica.

El processat va llançar la roba i la màscara al bosc després d’assestar la punyalada. També es va desfer del ganivet als voltants de la Renfe.

El que va permetre als agents detenir-lo va ser el justificant de la compra que l’home s’havia oblidat a la roba, que va pagar amb la targeta de crèdit.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Manresa penja la bandera trans per commemorar el Dia Internacional de la Visibilitat Trans

Notícia següent

En clau de futur: cicle de debats del Pla Estratègic Reus Horitzó 32

Notícies relacionades