Sant Pere de Ribes celebra un any més l’hora del planeta

Avatar photo

La il·luminació de la Casa de la Vila, la Vinya d’en Petaca, l’Ermita de Sant Pau i el Castell de Ribes s’apagarà el dissabte 26 de 20.30h a 21.30h

Els llums dels edificis institucionals de la Casa de la Vila i la Vinya d’en Petaca, així com l’Ermita de Sant Pau i el Castell de Ribes tornaran a apagar-se un any més el dissabte 26 de març, de les 20.30h a 21.30h amb ‘’L’Hora del Planeta’’, una campanya impulsada per l’organització WWF (World Wildlife Fund) que té com a objectiu mobilitzar a la societat per actuar en favor de la naturalesa i defensar el medi ambient.

L’Hora del Planeta va néixer a Sidney l’any 2007 com a un gest simbòlic per cridar l’atenció sobre el problema del canvi climàtic. Des de la primera edició (2009 Espanya), el fet d’apagar les llums dels edificis i monuments durant una hora s’ha convertit en un dels moviments ambientals més grans del món.

Aquest any, la iniciativa tindrà lloc en un moment difícil a causa del conflicte a Ucraïna i la crisi humanitària que això està provocant. Per aquest motiu, més que mai és necessària la solidaritat i la unió per aconseguir la pau i l’harmonia entre les persones i la naturalesa.  Es pot trobar més informació sobre la campanya al lloc web de L’Hora del Planeta (https://www.horadelplaneta.es).

 

Sant Pere de Ribes, municipi compromès amb el medi ambient

Amb la finalitat de contribuir a disminuir les emissions de gas d’efecte hivernacle per tal de frenar les conseqüències mediambientals i la pèrdua de biodiversitat, l’Ajuntament intervé i col·labora directament en diferents àmbits de sostenibilitat i medi ambient, com la gestió de residus, l’estalvi energètic, la mobilitat, etc. També en relació amb les energies renovables, des de l’Ajuntament es promouen subvencions per a les instal·lacions d’autoconsum amb energia solar fotovoltaica i tèrmica i instal·lacions de biomassa.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Alerta d’inundacions per pluges a les Terres de l’Ebre

Notícia següent

Una netejadora, penetrada i obligada a fer-li fel·lacions dins d’un quartet a Tarragona

Notícies relacionades