Agressió a dos treballadors del metro en l’estació de la Sagrada Família de Barcelona

Avatar photo

L'home els ataca després de demanar-li tabac a un d'ells

Un home ha agredit aquest dimecres a dos treballadors del metre de Barcelona en l’accés a l’estació de Sagrada Família de la línia 5. L’incident ha ocorregut a primera hora del matí, al voltant de les 05.30 hores, quan l’individu s’ha dirigit a un dels empleats i li ha colpejat en la cara, segons relaten fonts de l’operador Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). Fonts de la seguretat privada detallen que li ha demanat tabac, el treballador ha respost que no tenia i tot seguit ha rebut el cop de puny.

Un segon empleat que ha presenciat l’agressió ha intentat detenir a l’atacant i ha resultat ferit lleu en una cama. Almenys un dels homes es dirigia a començar la seva jornada de treball. TMB subratlla que les dues víctimes –que treballen com a auxiliars de control i informació– no estaven treballant en aquest moment.

El segon agredit ha aconseguit retenir al presumpte agressor i l’ha posat a la disposició dels Mossos d’Esquadra. Des de la seguretat privada del metre assenyalen que els vigilants han emmanillat a l’individu i l’han lliurat als agents. Des de la policia expliquen que han rebut un avís per una baralla i una patrulla ha identificat als implicats en el succés.

En un inici els dos empleats han rebutjat denunciar, però hores més tard un d’ells s’ha acostat a una comissaria dels Mossos per a denunciar l’agressió. Un d’ells ha estat atès a l’Hospital de Sant Pau i l’altre en la clínica del Pilar.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Violen una jove al voltant d’una discoteca

Notícia següent

Troben al Delta de l’Ebre un fong que mai s’havia localitzat

Notícies relacionades