Caldea organitza amb el Museu Carmen Thyssen Andorra un concurs de dibuix per a infants

Avatar photo

Els tres finalistes de cada categoria podran guanyar una entrada familiar per accedir a Caldea, una entrada familiar al Museu Carmen Thyssen Andorra i un lot de marxandatge del museu

Caldea, l’spa termal d’Andorra, juntament amb el Museu Carmen Thyssen Andorra i en col·laboració amb el Govern d’Andorra, organitzen un concurs de dibuix per a nens i nenes entre 3 i 10 anys. Els infants hauran de representar què és per a ells l’spa termal i, en especial, què representa l’aigua com a recurs natural principal per al funcionament del centre.

Els infants poden participar amb un únic dibuix, realitzat en una làmina de cartolina (mida A3) produïda per Caldea i el Museu Carmen Thyssen Andorra, i que es lliurarà a les aules de les diferents escoles. Una vegada els nens comptin amb el material proporcionat, serà l’hora que facin volar la seva imaginació fent ús de qualsevol tècnica i material que considerin necessari.

El termini de participació comença dilluns 2 de novembre, i finalitza el 30 de novembre a les 19 h, que és l’últim dia per lliurar els treballs en persona al Museu Carmen Thyssen Andorra. Poden participar-hi tots els nens i nenes escolaritzats als tres sistemes educatius del Principat d’Andorra, entre els 3 i 10 anys, i es diferenciaran en 4 categories:

1a categoria. 3 a 4 anys (nascuts entre els anys 2017 i 2018).

2a categoria. 5 a 6 anys (nascuts entre els anys 2015 i 2016).

3a categoria. 7 a 8 anys (nascuts entre els anys 2013 i 2014).

4a categoria. 9 a 10 anys (nascuts entre els anys 2011 i 2012).

Així mateix, poden participar en el concurs infants amb discapacitat Intel·lectual de qualsevol grau de discapacitat, individualment o en equips de treball de com a màxim 4 integrants.

El jurat qualificador estarà format per diversos representants de les diferents entitats col·laboradores. Entre tots seleccionaran 20 semifinalistes per categoria, d’entre els quals escolliran els dos millors treballs de cada categoria. Els premis són una entrada familiar per accedir a Caldea, lots de marxandatge del Museu Carmen Thyssen Andorra i una entrada familiar al museu per a cada premiat.

A causa de la situació excepcional causada per la pandèmia relativa a la malaltia COVID-19, CALDEA i MUSEAND han decidit cancel·lar l’esdeveniment de l’entrega de premis i l’ exposició dels dibuixos guanyadors com a mesura de prevenció de contagis.

La recollida del premi ha de ser obligatòriament presencial, marcant com a termini els següents dies:

o   Del 14 de desembre del 2021 al 20 de desembre del 2021 de les 9:00h a les 14:00h a Caldea per recollir els premis entregats per aquesta entitat o bé,

o   Del 15 de desembre del 2021 al 20 de desembre del 2021 de les 10:00h a les 19:00h al Museu, per recollir els premis entregats per aquesta entitat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Calafell tallarà el subministrament de llum i aigua als habitatges ocupats

Notícia següent

Interrompuda la circulació d’un tren per un atropellament a Torelló

Notícies relacionades