L’Alt Urgell enllesteix la zona est de la xarxa de camins de Camina Pirineus

Avatar photo

Abasta set municipis, amb tot un seguit d’itineraris que transiten per zones d’interès natural i patrimonial

La xarxa senyalitzada de camins de la zona est del projecte Camina Pirineus ja està senyalitzada, a punt per a ser utilitzada tant pels veïns de la comarca com pels turistes que vinguin a gaudir de l’Alt Urgell.

Després de mesos de treball per a la selecció dels millors camins que uneixen els diversos nuclis de població de la zona est de l’Alt Urgell, així com el seu desbrossament i la seva senyalització, ha arribat el moment de donar aquesta zona per finalitzada i de posar-la a disposició dels senderistes per gaudir d’aquest exquisit entramat de senders.

La seva selecció ha estat molt curosa, sempre en funció de la seva titularitat pública i del seu pas pel major nombre possible de punts d’interès naturals i patrimonials. El recorregut presenta un seguit d’equipaments com ara el Parc Temàtic els Moixons, al municipi de la Vansa i Fórnols, o elements singulars del patrimoni cultural, entre els quals l’església de Sant Martí de Tost, a Ribera d’Urgellet.

La xarxa de camins zona est de l’Alt Urgell es desplega pels municipis de Josa i Tuixent, Cava, Alàs i Cerc, Arsèguel, la Seu d’Urgell, Ribera d’Urgellet i la Vansa i Fórnols.

Per obtenir més informació sobre la xarxa senyalitzada de senders, es pot consultar la pàgina web del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, en l’apartat de Camina Pirineus.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Palafrugell posa 43 denúncies per ‘botellons’ al carrer

Notícia següent

Comença la 23a campanya d’excavacions a la residència fortificada de Sant Jaume d’Alcanar

Notícies relacionades