Detinguda per assaltar una parella d’avis a Castelldefels fent-se passar per policia

Els crits de les víctimes van alertar els veïns, que van retenir l'assaltant fins que van arribar els mossos

Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona, de 49 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Castelldefels (Baix Llobregat), per assaltar una parella d’avis a casa seva. La dona va trucar al timbre del pis on viu la parella i es va fer passar per policia, cap a les 10 de la nit de dimarts passat.

Els ancians es van adonar de les seves intencions i es van oposar que entrés i aleshores l’assaltant va esgarrapar l’home a la cara i li va sostreure la cartera. Els crits de les víctimes van alertar els veïns del replà, que van acudir a socórrer-les i van retenir la dona fins a l’arribada dels agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Castelldefels, que la van detenir per un robatori amb violència.

La investigació continua oberta per esbrinar si la detinguda pot estar implicada en altres robatoris i furts comesos amb el mateix modus operandi ocorreguts darrerament a Castelldefels. L’arrestada, amb deu antecedents per fets similars, va passar a disposició judicial i el jutge n’ha decretat la llibertat amb càrrecs.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La mascareta podria deixar de ser obligatòria a primària en l’inici del curs vinent

Notícia següent

Núria Graham o en Peyu entre els artistes que participaran a l’Emergent 2021 del Gironès

Notícies relacionades