Una Setmana Santa amb pros i contres

Avatar photo

La Costa Brava s’ha vist immersa de gom a gom

Segons molts vilatans de la Costa Brava ha arribat el moment en què hem d’esperar que ens comencin a informar sobre l’estat crític de la pandèmia. Aquesta Setmana Santa, però més en deteniment des del dijous al vespre, la Costa Brava s’ha omplert de gent de gom a gom.

 

Poblacions costaneres plenes d’aglomeracions, sense distanciament, sense mascareta i sense mantenir els grups bombolla establerts. Aquesta situació ha fet enfadar a molts veïns de la zona, ja que els hi sembla bé que la gent pugui sortir, però amb seny i respecte per tothom. Situacions crítiques han inundat diversos mitjans de comunicació, ja que la sortida que s’ha fet per part de l’àrea metropolitana de Barcelona els hi ha semblat massa incongruent en un moment en què la pandèmia porta setmanes tornant a pujar.

 

Altres veïns han estat molt satisfets perquè l’ocupació ha estat del 100% i això ha permès recuperar una part de l’economia sostreta fins al moment per la pandèmia i les restriccions per part del PROCICAT. Una situació que s’ha desbordat en diversos indrets costaners i que veurem les conseqüències que porten en un parell de setmanes.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Afronten prop de 5 anys de presó per regularitzar estrangers amb contractes falsos

Notícia següent

L’atur cau a Ponent i Pirineu al març i hi ha 27.453 desocupats

Notícies relacionades