Les Barraques de Sitges presenten el cartell complet del 2021

Avatar photo

Vint propostes musicals aterraran a Sitges del 12 al 16 d’agost en una edició excepcional de les Barraques de Sitges

Entre els dies 12 i 16 d’agost tornen les Barraques de Sitges en un format excepcional, després de cancel·lar l’edició del 2020. Enguany l’esdeveniment comptarà amb vint propostes musicals diferents per a tots els gustos. Entre les propostes destaquen grups com Zoo, Oques Grasses o Lildami, que presentaran els seus nous discs; grups de renom que tocaran per primer cop a la vila Sitges com Celtas Cortos, Ciudad Jara, Mafalda o La Fúmiga, i amics habituals de les Barraques com Doctor Prats, Suu, Smoking Souls o l’Orquestra Di-versiones.

La presència de vuit grups amb veus femenines com El Diluvi, Jazzwoman, Sense Sal o Meritxell Neddermann referma el compromís feminista de l’organització, tot i ser crítics i conscients que encara queda molt camí per recórrer per assolir la igualtat plena dins la cultura i el propi esdeveniment.

Alhora, Les Barraques 2021 també tindran reservat un espai per al talent local representat per K-Liu, Ninot i PD Tronkes de Felipa.

Una de les principals novetats de l’edició d’enguany és que se celebrarà en un recinte tancat a l’aire lliure. Aquest fet, provocat per les mesures preventives de la COVID-19, obliga a tenir un aforament limitat. Com a conseqüència d’això i de manera excepcional, les Barraques de Sitges seran de pagament per poder garantir la seva viabilitat econòmica sense perdre l’ànim sense lucre del col·lectiu.

L’organització ha decidit mantenir l’edició del 2021 tot i els canvis, contradiccions i dificultats, que comporta, amb l’objectiu de donar suport de manera ferma al món cultural que està passant per moments difícils a causa de la pandèmia.

Suport de l’Ajuntament de Sitges

L’Ajuntament de Sitges mitjançant la Regidoria de Tradicions i Festes donarà una subvenció nominativa extraordinària a les Barraques per poder desenvolupar aquesta activitat del 2021 que estarà encara marcada per la pandèmia de la Covid-19 i, també per mantenir així l’esperit no lucratiu d’aquest esdeveniment de foment musical. Aquest col·lectiu, que integra diverses entitats culturals del municipi, pretén apropar a la ciutadania, especialment jove, una oferta musical de qualitat i puntera produïda principalment als Països Catalans i que aquest any també integrarà talent local del municipi. Tanmateix l’Ajuntament està treballant amb els organitzadors per assegurar que l’emplaçament on es desenvolupin els concerts sigui l’adequat i es puguin garantir les mesures sanitàries que dicti el Procicat, així com les mínimes afectacions de mobilitat i seguretat. Actualment s’estan treballant en diversos emplaçaments, tots ells factibles segons protocols de represa cultural del Procicat de l’any 2020 i en funció de com evolucioni la pandèmia i les noves directrius es podran anunciar.

Properament s’anunciarà la distribució dels grups per dies a les xarxes socials de @BarraquesSitges i es posaran les entrades a la venda.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Catalunya ja suma 21.000 morts per coronavirus

Notícia següent

Aquest cap de setmana “és una prova” per a les restriccions de Setmana Santa

Notícies relacionades