La Paeria facilita el desplaçament de persones amb mobilitat reduïda als col·legis electorals

Avatar photo

Avui posa en marxa el servei de transport esporàdic, que es pot sol·licitar fins el 12 de febrer per telèfon, al 010, o en línia, al web de Paeria

Persona votant. Imatge pròpia

L’Ajuntament de Lleida posa en marxa a partir d’avui el servei de transport esporàdic per facilitar el desplaçament de persones amb mobilitat reduïda als col·legis electorals. Les sol·licituds es poden tramitar fins el dia 12 de febrer a les 12 h del migdia.

Ho poden demanar aquelles persones que resideixin i estiguin empadronades a la ciutat que vulguin anar a votar el dia 14 de febrer i que a causa de dificultats de mobilitat o limitacions físiques, requereixin d’un servei de transport adaptat.

Això, és servei de taxi i/o de voluntariat. El servei s’ofereix sempre que els desplaçaments es portin a terme dins el municipi de Lleida.

La reserva es pot fer trucant a la línia 010 o a través del tràmit on-line “T’ajudem a anar a votar”, que troba a la pàgina web de Paeria. Aquest servei és gratuït per a totes les persones demandats, sempre que compleixin els requisits esmentats.

Aquesta actuació es una més de totes les que realitza l’Ajuntament de Lleida per fomentar la participació de les persones amb discapacitat en l’exercici dels seus drets.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Pugen a 186 els ingressos per covid-19 als hospitals de Ponent

Notícia següent

Figueres tancarà l’accés rodat a l’entorn de les basses del Terrisser

Notícies relacionades