Tot a punt per a l’arribada dels Reis de l’Orient a Vilanova i la Geltrú

Avatar photo

Els nens i nenes de la ciutat hauran de posar un fanalet a finestres i balcons perquè Ses Majestats trobin casa seva

Vilanova i la Geltrú ja ho té tot a punt per rebre a Ses Majestats els Reis de l’Orient aquest 5 de gener. Una arribada, però, que enguany serà ben diferent, ja que Ses Majestats han activat tots els seus poders perquè els puguem sentir a prop sense arriscar la salut de ningú. Els nens i nenes de la ciutat no els veuran passar pels carrers i places, sinó que podran seguir la seva visita màgica a través de Canal Blau Televisió.  Caldrà connectar-se a Canal Blau a les 19 h.  I sobretot, quan els Reis ho diguin, hauran de posar un fanalet al balcó o a la finestra perquè trobin casa seva.

Per a tots aquells menuts que encara no tinguin fet el seu fanalet, trobaran unes instruccions ben senzilles en aquest enllaç: Missió fanalet

L’arribada dels Reis es podrà tornar veure posteriorment en diferit a Canal Blau el dia 6 de gener, a les 12 h, a les 17 h i  a les 20 h. O quan es vulgui, a la carta per canalblau.cat.

També, per a tots aquells infants que no hagin pogut visitar l’oficina de l’Eliseu, el Carter Reial,  que no pateixin. Canal Blau els hi ofereix l’oportunitat de descobrir-la fent un recorregut per tots els racons a través de la pantalla. Serà el dimarts, 5 de gener, a les 11 h, a les 12 h, a les 13 h, a les 15 h i a les 17 h.

I  per a tots i totes que encara no hagin lliurat la seva carta, el carter reial ha disposat diferents opcions per a fer-les-hi arribar. L’Eliseu té una Bústia reial situada a l’entrada del Teatre Principal, que estarà operativa aquesta tarda de 16.30 a 20.30 h i demà al matí de 10 a 13 h. Però també es poden fer arribar a través del correu electrònic de Ses Majestats:  [email protected], o a través de l’App Vilanova. És molt fàcil!

I per a aquelles criatures que encara no tinguin feta la carta, cap problema. Es pot descarregar en pdf per imprimir aquí.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Girona acollirà una nova edició de la Marató de Donants de Sang del 8 al 15 de gener

Notícia següent

Tàrrega tanca el cicle cultural de Nadal amb l’actuació del Cor de l’Orfeó Lleidatà

Notícies relacionades