Desmantellat un grup que traficava amb cocaïna en el Vallès Oriental

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat un grup criminal presumptament especialitzat en el trànsit de cocaïna que actuava a la comarca del Vallès Oriental (Barcelona), i els seus cinc suposats integrants ja han ingressat a la presó.

La investigació va començar a l’abril, quan els agents van identificar un punt de venda de cocaïna molt freqüentat a Granollers (Barcelona), han informat els Mossos aquest diumenge en un comunicat.

Segons els agents, el grup prenia moltes precaucions per evitar ser descoberts: vigilaven l’entorn per detectar a la policia, canviaven sovint de vehicle i repartien la droga des de diverses cases perquè no es localitzés tota si es produïa un registre.

Els agents van detectar que el grup el formaven cinc persones, i el 30 de setembre els Mossos van realitzar quatre entrades i registres a dos domicilis de Granollers, un a la Roca del Vallès i un a Franqueses del Vallès (Barcelona).

Es van localitzar 200 grams de cocaïna, balances de precisió, eines per preparar les dosis i més de 20.000 euros en efectiu, i als detinguts se’ls investiga per presumptes delictes contra la salut pública i pertinença a grup criminal.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Les temperatures pugen aquest dilluns

Notícia següent

El concert d’Sporadik Brass clou Delicatessen, l’edició especial del Musiquem Lleida!, a la nau central de la Seu Vella

Notícies relacionades