Mig any de funcionament de la bústia ciutadana de Montblanc

Avatar photo

El passat mes de març va entrar en funcionament la bústia ciutadana, una eina on els veïns i veïnes de la vila poden fer arribar les seves propostes o incidències de forma més senzilla, sense la necessitat de passar per tràmits burocràtics.

Durant aquests sis mesos, més d’un centenar de ciutadans han fet arribar incidències i propostes de millora que han ajudat a facilitar la comunicació entre l’equip de govern i els montblanquins i montblanquines, així com l’arranjament i millora de desperfectes i espais.

Gràcies a aquesta nova eina, per exemple, s’han arreglat esvorancs, millorat canalitzacions, instal·lat baranes, netejat espais o bé recollit propostes per la Festa Major. Més d’una trentena d’actuacions han solucionat diferents inquietuds que havien reclamat els ciutadans.

Així doncs, amb la Bústia Ciutadana, un espai de comunicació que es pot trobar al web de l’Ajuntament de Montblanc, els interessats poden comunicar-se amb el consistori i els seus regidors sense la necessitat de fer una petició oficial, de tal manera que es poden facilitar els tràmits i, en un breu període, fer efectives les reclamacions.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Pau Ricomà i Mariàngela Vilallonga inauguren el FITT

Notícia següent

El cribratge massiu de la Seu d’Urgell detecta 20 portadors asimptomàtics

Notícies relacionades