Vols saber l’ocupació de les platges en temps real?

Avatar photo

La Guàrdia Urbana va impedir la tarda del passat dissabte l’accés a les platges de Nova Icària, Bogatell, Llevant i Mar Bella de Barcelona a l’haver aconseguit la màxima ocupació permesa, que és del 80% de l’aforament. Segons el consistori, aquest percentatge és el requerit per mantenir la distància de seguretat davant el coronavirus.

TANCAMENT DE PLATGES
Segons l’Ajuntament, en el moment en què els videosensors van detectar que s’arribava a un nivell molt alt, es va informar els banyistes per megafonia de la situació, en col·laboració amb els informadors desplegats pel litoral, i va demanar la seva col·laboració per repartir-se per la platja respectant les distàncies de seguretat.

Ara el consistori ha habilitat un pla amb indicadors en temps real de l’ocupació de cada platja de Barcelona, ​​que permet conèixer la capacitat disponible o si les platges han estat tancades, com va passar aquest cap de setmana passat amb l’entrada a la fase 2 a la capital catalana.

MULTES DE FINS A 200 EUROS
Després de les imatges vistes d’aquest primer cap de setmana de la platja a Barcelona i el posterior tancament de quatre d’elles per sobrepassar el límit d’aforament, la situació ha fet reaccionar als membres de l’Ajuntament de la ciutat, que es plantegen controlar la situació amb sancions econòmiques als banyistes més incívics.

El regidor d’Emergència Climàtica de Barcelona, ​​Eloi Badia, va afirmar a RAC1 que el govern municipal estudia la possibilitat de multar amb sancions d'”entre 100 i 200 euros” a aquelles persones que no respectin deliberadament la distància de seguretat pel coronavirus.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La província de Lleida suma més d’una setmana sense morts per coronavirus

Notícia següent

Altafulla tancarà la platja per la Revetlla de Sant Joan

Notícies relacionades