L’Ajuntament de la Ràpita reclama mesures “estructurals urgents” després que una trentena de persones quedessin aïllades

Salvament Marítim rescata 32 treballadors atrapats pel trencament de la barra del Trabucador a causa d'un nou temporal

L’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita reclama “actuacions estructurals” i una reacció “més decidida i urgent” davant la situació “crítica” que viu la barra del Trabucador que es va tornar a trencar aquest divendres a causa d’un nou temporal. Agents de Salvament Marítim de Tarragona van rescatar 32 treballadors de les Salines de la Trinitat que van quedar aïllats a la zona del Far la Banya. Per això, l’alcalde de la Ràpita i membre de la Taula de Consens del Delta, Josep Caparrós, ha demanat que es facin aportacions extraordinàries de sorra amb una draga al Trabucador i a les zones més delicades del delta de l’Ebre.

“Fa molt temps que ho estem reclamant: és imprescindible que les administracions competents actuïn al delta. És necessari finalitzar les actuacions d’emergència pels danys del temporal Gloria però, sobretot, s’han de fer actuacions estructurals”, ha afirmat Caparrós.
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Museus i biblioteques podran obrir en fase 1 amb un terç de l’aforament

Notícia següent

Poca afluència de compradors en la reobertura del mercat de Coma-ruga del Vendrell

Notícies relacionades