Sant Pere de Ribes presenta el seu nou web “Viu Sant Pere de Ribes” amb recursos, activitats, i enllaços per fer més amè el confinament

Avatar photo

Viu Sant Pere de Ribes conté diferents propostes culturals, didàctiques, esportives i gastronòmiques per gaudir des de casa

Imatge del nou logotip. Cedida

Coincidint amb la celebració de la Diada de Sant Jordi, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha posat a disposició de la ciutadania la pàgina web www.viusantperederibes.cat que recull activitats, recursos i enllaços per entretenir-se, aprendre,cuidar-se i passar millor els dies de confinament a casa. La nova plataforma, concebuda com un lloc dinàmic, s’ha llançat amb un total de 80 propostes inicials, però setmanalment s’anirà actualitzant ampliant de continguts.

Els suggeriments culturals, d’oci i lleure, pedagògics o relacionats amb hàbits saludables  reunits a Viu Sant Pere de Ribes són variats i de diferents temàtiques i tipologies –cursos, vídeos, plataformes web, etc.- i es disposen en diferents apartats. Per exemple, aarts escèniques s’hi troben recursos sobre dansa i teatre; cuina i gastronomia compta amb diferents receptes per a adults i infants; per a potenciar la creativitat i l’aprenentatge hi ha manualitats i experiments; el lloc patrimoni i cultura popular conté col·leccions locals i d’altres recursos sobre tradicions de diversos territoris; a arts plàstiques i cinema s’ofereixen enllaços a museus i per al visionat de pel·lícules;  per a moure’s i fer salut hi ha esports i vida saludable; també a música i literaturas’ofereixen enllaços a revistes, recomanacions de lectura i continguts musicals, i d’altres propostes.

Les propostes recollides són tant locals com d’altres indrets i recursos que es poden trobar a Internet. Amb la voluntat de seguir creixent i oferir aquest altaveu a les entitats municipals, s’hi poden fer arribar propostes a través de l’adreça de correu electrònic [email protected].

La voluntat és que aquesta web, un cop acabat el confinament i la situació derivada de la pandèmia, restarà activa com a un punt de referència i consulta de les activitats culturals, esportives i esdeveniments en general que tinguin lloc al nostre municipi.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La URV entra al top 200 de les universitats del món en el rànquing d’impacte del Times Higher Education 2020

Notícia següent

El Turó de la Seu Vella publica online el primer capítol de la nova guia del monument

Notícies relacionades