Mor per coronavirus el primer tinent d’alcaldia d’Olivella

Avatar photo

Josep Maria Bayarri, de 70 anys, portava 15 dies hospitalitzat a Sant Camil

El primer tinent d’alcaldia d’Olivella (Garraf), Josep Maria Bayarri, ha mort aquest 2 d’abril de 2020 amb 70 anys, després d’estar quinze dies ingressat a l’Hospital Residència Sant Camil (Sant Pere de Ribes) per haver donat positiu del virus SARS-CoV-2.

Bayarri (PSC) va ser tinent d’alcaldia dins l’equip de govern liderat per Marta Verdejo durant el mandat 2015-2019, durant el qual va assumir les competències de serveis a les persones i gent gran, exercint la seva tasca institucional des de la proximitat i amb empatia.

Va repetir en la política en les eleccions del 2019, formant part de la candidatura del PSC d’Olivella com a número tres. Dels resultats electorals va sortir un govern socialista, del qual Bayarri era el primer tinent d’alcaldessa i regidor de Promoció Econòmica, Turisme i Ocupació i, també, de Relacions Institucionals i Protocol.

Aquest empresari olivellenc, ja jubilat, va portar endavant un projecte propi durant quinze anys i destacava pel seu coneixement veïnal i per la capacitat d’aportar al govern local experiència en la gestió.

L’alcaldessa d’Olivella, Marta Verdejo, ha lamentat profundament la pèrdua del seu company d’equip dels últims cinc anys i ha enviat el seu condol més sincer i ànims a la família i amics.

L’equip de govern municipal, els càrrecs electes de tots els grups polítics representats en el ple i el personal de l’Ajuntament han acompanyat en el sentiment a la família.

L’Ajuntament d’Olivella retrà homenatge i un sentit record al regidor Josep Maria Bayarri una vegada passi l’emergència sanitària.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’atur augmenta en 801 persones a la demarcació de Lleida al març

Notícia següent

L’atur comença a reflectir la crisi del coronavirus i puja un 3,63% a les comarques gironines

Notícies relacionades