Dilluns, 3 de juny de 2024
És notícia

Ayuso a Tarragona: “Quan Madrid i Catalunya han anat en la mateixa direcció, hem sigut imbatibles davant el món”

Avatar photo
La presidenta de Madrid ha visitat el barri de Sant Pere i Sant Pau per donar suport als candidats del PP pel 12-M recalcant que “o el vot s’uneix o tenim més sanchisme”

Isabel Díaz Ayuso ha visitat aquest divendres Tarragona per donar suport al candidat del PP a la generalitat per les eleccions Alejandro Fernández juntament amb candidat del PP per Tarragona, Pere Lluís Huguet en un acte electoral.

Des del Partit Popular busquen millorar el nombre d’escons en aquestes pròximes eleccions de diumenge a Catalunya. És per això que durant aquest divendres al migdia Díaz Ayuso s’ha apropat fins al barri de Sant Pere i Sant Pau i ha refermat les línies en què vol continuar treballant els populars abans d’aquest 12-M.

La dirigent dels populars a Madrid ha apuntat que “tot el que passa a Catalunya és cosa de tots els espanyols”. Defensa una unitat i que “hem de buscar allò que ens uneix per poder créixer junts”.

Ayuso demana que “el que no podem és convertir Espanya en un lloc de divisions”. En la mateixa línia ha posat èmfasi en la importància del vot d’Alejandro Fernández, recalcant que “o el vot s’uneix o tenim més sanchisme”.

 

Alejandro Fernández es fixa en el “model Ayuso”

“Avui en dia Madrid està fent millor les coses que Catalunya i li donarem la volta i ser capaços de seguir la recepta de llibertat d’Ayuso”, ha refermat el candidat del PP a la Generalitat Alejandro Fernández durant la seva intervenció.

Fernàndez demana “un vot a l’esperança”, i demana als ciutadans que “el vostre vot ho canvia tot”. En clau econòmica el candidat referma que “abaixaré tots els impostos de Catalunya”, entre aquests l’impost de successions, de patrimoni i una rebaixa de l’IRPF, a més de derogar l’impost del CO₂.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

VÍDEO | Diversos morts en caure un autobús ple de passatgers al riu

Notícia següent

La traca final de la campanya electoral se centra en Tarragona

Notícies relacionades