El calamar és, una vegada més, el protagonista de les terceres Jornades del Calamar de Cambrils que se celebraran del 29 de setembre al 15 d’octubre de la mà del Patronat Municipal de Turisme de Cambrils.
Durant disset dies, 35 establiments es sumaran a les jornades amb diferents propostes i receptes gastronòmiques per totes les butxaques. Josep Maria Pellicer, representant de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils, afirma que «les jornades són una gran oportunitat per gaudir de la nostra gastronomia i del poble» i preveu el mateix èxit de participació que en les anteriors mostres.
Amb productes frescos i d’alta qualitat, el públic podrà gaudir de l’ingredient central de la cuina cambrilenca acompanyat d’un maridatge de vins i caves Torelló; tot plegat, una gran proposta gastronòmica que no deixarà indiferent a ningú.
L'Ajuntament de Barcelona ha col·locat deu papereres amb compactació a la zona de la Sagrada Família. Aquestes peces de mobiliari…
Els Mossos d’Esquadra han confirmat aquest cap de setmana la troballa del cos de Jordi, el veí de Móra la…
La cuinera i restauradora Montse Guillén ha mort a l’edat de 79 anys, a Barcelona. Guillén va ser una pionera…
Salou ha estat reconegut, un any més, com un dels municipis més feliços d’Espanya, segons un estudi independent dut a terme per…
Mossos d'Esquadra i Salvament Marítim han rescatat l'ocupant d'un patí català bolcat i amb la vela trencada a Vilanova i…
El director del Servei Català de Trànsit (SCT), Ramon Lamiel, ha explicat que els Mossos d'Esquadra van interposar 200 sancions…
Esta web utiliza cookies.