Xavier Faura vol convertir Tortosa en una capital econòmica, cultural i moderna

Aquests són alguns dels objectius del candidat a alcaldia d’ERC- Tortosa Sí, Xavier Farau a les eleccions municipals de 2019

“Canviar per millorar” aquest és el lema del projecte de ciutat que presenta el candidat d’ERC- Tortosa Sí, Xavier Faura, a les eleccions municipals de Tortosa de 2019. Un model de política que apunta, se basa en escoltar als ciutadans i ser absolutament transparents. “Farem una política clara i nítida, seguint, lògicament, el model exemplar d’Esquerra Republicana, no només fins allà on obliga la llei, sinó arribar a una transparència real, fins al punt que l’ajuntament tingui les portes sempre obertes i les parets de vidre”, diu el candidat d’ERC- Tortosa Sí, Xavier Faura.

Faura vol dinamitzar Tortosa i convertir-la en capital econòmica, cultural i moderna. A més, explica, vol que sigui una ciutat adient per a tothom. “Que tothom hi pugui viure còmodament de manera sostenible, adequada a persones amb discapacitats, pensada també per a les dones i els infants, amb carrils bicis reals, amb zones de vianants on es potencii el comerç local. Aquella en què l’estat de benestar, salut, educació i serveis, siguin, més que un dret, una realitat”, afegeix Xavier Faura.

A l’acte també hi han assistit companys de partit del municipi i d’altres municipis Ebrencs, així com també el president al Parlament de Catalunya, Roger Torrent, qui ha afirmat que per ser bon alcalde les premisses de lideratge i projecte han d’estar presents. Assegura que el lideratge és preocupar-te pel que vol i necessita la comunitat més enllà dels propis interessos. “És el lideratge del segle XXI i és el lideratge que ens parlava Xavier, ha parlat de participació ciutadana, ha parlat de mà estesa amb l’oposició, ha parlat de parlar amb tothom sempre i constantment, i els lideratges d’avui són així”, apunta, Roger Torrent, el president al  Parlament de Catalunya.

Per finalitzar la ponència, Xavier Faura ha assegurat que vol fer de Tortosa una ciutat més sostenible, més humana i més integradora.