L’Ajuntament de l’Ampolla promou una campanya de seguretat viària

Les sessions s'emmarquen en el Pla de Seguretat Viària que ha posat en marxa el consistori amb l'objectiu de promoure una mobilitat més sostenible i segura

L’Ajuntament de l’Ampolla ha promogut una campanya de seguretat viària per a l’alumnat de l’escola Mediterrani de l’Ampolla amb l’objectiu de sensibilitzar els nens i nenes sobre que les infraccions i distraccions tenen conseqüències negatives i greus, així com reduir l’accidentalitat a les vies urbanes del municipi.

Les sessions estan conduïdes per un agent de la Policia Local degudament format com a monitor de Seguretat Viària a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i consisteixen en diferents activitats formatives adequades a l’edat de cada un dels grups. Està previst que s’imparteixin fins a finals del mes de maig i estan adreçades a tots els alumnes de l’escola, des de P3 fins a 6è de primària.

La campanya formativa, emmarcada en el Pla de Seguretat Viària que ha posat en marxa el consistori, ha estat presentada al centre escolar per l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, i pel director de l’escola, Joan Carles Ferrer.

Programa de seguretat viària

Aquesta campanya forma part del conjunt d’activitats programades per l’Ajuntament de l’Ampolla i la Policia Local del municipi per a promoure una mobilitat més sostenible i segura. La intenció és que aquestes sessions formin part de manera continuada del sistema formatiu de l’escola Mediterrani de l’Ampolla.

Aquest és un dels blocs principals d’intervenció del Pla de Seguretat Viària de l’Ajuntament de l’Ampolla, el qual tracta sobre els sistemes de retenció infantil al vehicle, la utilització dels sistemes de seguretat passiva i la mobilitat dels vianants a la via pública per a un entorn segur.