Arrenca la segona edició dels premis #jocomproacasa a La Ràpita

La campanya per dinamitzar el comerç premiarà els compradors dels establiments adherits amb un sorteig de premis

L’Ajuntament de la Ràpita i la Unió de Comerç Rapitenc impulsen la segona edició dels premis #jocomproacasa que arrenca el 22 de novembre per promoure el comerç local a la campanya de Nadal. La campanya per dinamitzar el comerç premiarà els compradors dels establiment adherits amb un sorteig de premis de 200 € o 100 € per gastar-los en els mateixos.

Des de la Regidora de Comerç de l’Ajuntament de la Ràpita es destinen 20.000 € en els premis, els quals es repartiran en 50 premis de 200 € i 100 de 100 €. La regidora de Comerç, Conxi Vizcarro, explica que “després de l’èxit que va tenir la passada edició dels premis, hem decidit ampliar el termini perquè la gent pugui aconseguir butlletes a partir de la setmana vinent i d’aquesta manera, els establiments adherits puguin obtenir un major benefici”. Per la seva banda, la presidenta de la Unió de Comerç Rapitenc, Natàlia Guart, destaca que “amb aquests premis pretenem impulsar les compres als comerços del poble i sensibilitzar la ciutadania sobre la gran importància d’escollir el sector comercial i empresarial de la Ràpita durant la campanya de Nadal”.

En el sorteig podrà participar tothom que efectuï una compra mínima de 25 € entre el 22 de novembre i el 5 de gener de 2022 en els establiments adherits. Per cada compra de 25 € s’aconseguirà una butlleta per al sorteig, la qual s’emplenarà en el mateix establiment en què s’ha fet la compra, amb un màxim de sis butlletes per compra. Seran els comerços qui faran arribar a l’organització les butlletes per al sorteig a partir del 10 de gener.

Cada persona, major de 18 anys, podrà participar tantes vegades com vulgui, però només optarà a guanyar un premi. El sorteig es durà a terme el divendres 14 de gener i posteriorment, es comunicaran les persones premiades a través del telèfon que constarà en les butlletes guanyadores i a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de la Ràpita. Els vals es podran bescanviar, en qualsevol dels establiments que participin en la campanya, fins al 31 de març de 2022.

Consulta el llistat d’establiments que formen part de la campanya. Tots els establiments que vulguin participar cal que s’adrecin als correus electrònics: mariajoucr@gmail.com o comerc@larapita.cat, abans del 25 de novembre.