El jurat jove del Concurs de Formatges Artesans 2023, en el marc de la recentment celebrada Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell, ha triat aquesta tarda com a guanyador el formatge de llet de cabra, quallada enzimàtica (pasta dura), concretament ‘El Crua’ de la Formatgeria Castell-llebre (Peramola, Alt Urgell).
Els i les joves han fet guanyador aquest formatge d’entre un total de 7 formatges de set categories diferents que han tastat, conduïts per la professora de l’Escola Agrària, Nati Valls.
Recordem que aquest jurat jove va ser triat el passat mes de setembre d’un total de 200 alumnes de secundària que van rebre formació sobre l’elaboració de formatges.
L'actriu Montserrat de Salvador, coneguda pel paper de senyora Mercè a la sèrie de TV3 'Nissaga de poder', ha mort…
La desaparició de Manel Hornero Raya, un home de 30 anys veí de Sant Vicenç de Castellet, està generant gran…
Aquest matí ha tingut lloc a la zona esportiva municipal la Diada Esportiva de la Gent Gran La Seu-Andorra 2025…
Port Tarragona compta des de l’any 2002 amb diversos equips de control atmosfèric amb l’objectiu de vetllar per la qualitat…
El Moll de Costa de Port Tarragona és un dels epicentres de la programació de Tarraco Viva durant els dos…
El concurs Ciutat de Granollers de Creació de Jocs de Taula arriba enguany a la 18a edició amb xifres rècord…
Esta web utiliza cookies.