El jurat jove del Concurs de Formatges Artesans 2023, en el marc de la recentment celebrada Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell, ha triat aquesta tarda com a guanyador el formatge de llet de cabra, quallada enzimàtica (pasta dura), concretament ‘El Crua’ de la Formatgeria Castell-llebre (Peramola, Alt Urgell).
Els i les joves han fet guanyador aquest formatge d’entre un total de 7 formatges de set categories diferents que han tastat, conduïts per la professora de l’Escola Agrària, Nati Valls.
Recordem que aquest jurat jove va ser triat el passat mes de setembre d’un total de 200 alumnes de secundària que van rebre formació sobre l’elaboració de formatges.
La UGT denuncia una agressió part d'un intern del Puig de les Basses, a Figueres, contra diversos funcionaris aquest dimarts…
Rafael Hermoso, germà de Jenni Hermoso, ha declarat aquest dimecres durant la seva declaració com a testimoni en el judici…
El gener ha tornat a mostrar temperatures inusuals al Principat. Segons publica Acció Climàtica, el primer mes del 2025 ha…
Un menor i quatre joves d'entre 19 i 24 anys van ser detinguts pels Mossos d'Esquadra, després que la nit…
L'Ajuntament de Salou ha tornat a aprovar una moció que reitera el seu suport a la inversió de Hard Rock…
La Paeria de Balaguer i les associacions de comerciants de la ciutat han fet balanç de les accions dutes a…
Esta web utiliza cookies.