Salou obre una nova convocatòria per subvencionar les despeses de subministraments de la llar de l’any 2019

0
127

L’àrea de Benestar, Serveis Socials i Igualtat de l’Ajuntament de Salou obre una nova convocatòria per subvencionar les despeses de subministraments de la llar (llum, aigua i gas), efectuades durant l’exercici anterior, és a dir, ja pagades durant el període comprès entre gener i desembre de 2019 (ambdós mesos inclosos).

Aquests ajuts econòmics cobriran fins a 300 € en concepte de llum, 100 € en concepte d’aigua, i 100 € en concepte de gas, segons criteris de les bases específiques. Cal dir que per a la concessió d’aquestes subvencions es destina la quantitat de 120.000 euros, xifra consignada al Pressupost Municipal de l’any 2020.

La regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, ha explicat que “el principal objectiu d’aquests ajuts és evitar que la ciutadania pugui arribar a patir situacions de pobresa energètica”. És per aquest motiu que “enguany, s’ha cregut convenient augmentar la partida econòmica destinada a la concessió d’aquesta subvenció, per tal d’intentar arribar a més salouencs i salouenques”, ha assegurat l’edila.

Les bases específiques d’aquests ajuts econòmics s’han realitzat segons l’Ordenança General de Subvencions de l’Ajuntament de Salou. Poden optar a aquesta subvenció municipal totes aquelles persones físiques, majors de 18 anys, que estiguin empadronades a Salou, sempre que compleixin els requisits específics descrits al punt 4 de les bases. Cal dir que en cap cas es concedirà més d’una subvenció pel mateix concepte.

El període per presentar les sol·licituds començarà el proper dilluns, 24 de febrer, i romandrà obert fins el 4 de maig de 2020, ambdós inclosos. Caldrà lliurar-les mitjançant el model d’instància, acompanyades de la documentació específica descrita al punt 14 de les bases de la convocatòria. Les sol·licituds es podran presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), situada a la planta baixa de l’Ajuntament de Salou, de dilluns a divendres, en horari de 8.30 a 14 hores.

Les persones interessades poden demanar més informació adreçant-se, presencialment, a l’Espai Municipal d’Atenció Social (Espai MAS), ubicat al número 11 del carrer Ebre de Salou; o bé, trucant al telèfon 977 30 92 06.

FER UN COMENTARI