Salou instal·la Wifi gratuït a l’Estadi Municipal

L'Ajuntament continua amb la seva actualització de les connexions amb servei Wifi als equipaments municipals

0
178

El personal tècnic de la secció de sistemes d’informació municipal, ha finalitzat aquesta setmana la configuració i posada en producció de la nova zona WIFI que cobreix els espais de les oficines administratives i la zona del bar principalment a la zona de l’Estadi Municipal de Futbol del municipi.

En paraules del regidor d’esports Daniel López, “era una demanda per cobrir les necessitats dels clubs que cada cop més necessiten realitzar a internet totes les actuacions esportives, federatives, etc. i a més aprofitem per donar un servei als usuaris de la instal·lació esportiva municipal”. L’Ajuntament ha renovat la connexió a internet dotant l’equipament d’una ample de banda correcte i substituint el servei actual amb ADSL que oferia una qualitat deficient, en rendiment i continuïtat. “Es tracta d’una actuació més d’actualització de les connexions i ampliacions de cobertures i rendiments del Wifi municipal SALOU CONNECTA, en aquest cas a l’Estadi Municipal”, comenta el regidor de Noves Tecnologies Jesús Barragán.

Fa 3 setmanes va ser a la Biblioteca Municipal on es va actualitzar les condicions del Wifi dels usuaris, ara l’actuació s’ha fet en l’àmbit de l’Estadi Municipal de Futbol.

FER UN COMENTARI