Salou felicita les festes de Nadal als membres del Grup ‘Anem a Caminar’

Una quarantena de persones del Centre d'Alta Resolució (CAR) han participat en un dinar de germanor a l’Ajuntament de Salou

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora de Sanitat, Beatriz Morer, ha felicitat avui dijous les festes nadalenques al Grup “Anem a Caminar” del Centre d’Alta Resolució (CAR), que ha celebrat un dinar de germanor al hall de la Sala Europa de l’Ajuntament.

El batlle ha expressat les seves felicitacions a tots els membres i, especialment, a la infermera del CAR, Carme Pérez, moderadora i responsable del Grup “Anem a Caminar”, per la seva implicació i la seva tasca dinamitzadora. També ha donat la benvinguda a les noves professionals d’infermeria que s’han incorporat al centre, recentment. El batlle ha valorat molt positivament la cohesió existent entre els membres de la formació.

Per la seva banda, la regidora Beatriz Morer ha expressat el seu desig que el Grup “Anem a Caminar”, nascut el 2007, augmenti, atès el seu bon fucionament i els objectius que compleix. I, finalment, la Carme Pérez ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament i del poble de Salou en les activitats del grup i en l’àmbit de la salut.

El plat estrella del dinar d’avui ha estat una caldereta de xai que ha deixat encantats tots/es els membres del grup, els quals han elaborat, també, plats per compartir en un ambient distès i de companyonia.