L’Auditori de Vila-seca acull la Gala a benefici de la Fundació Josep Carreras Contra la Leucèmia

El concert del 22 de novembre comptarà amb actuacions d’artistes de primer nivell com el contratenor Xavier Sabata i la soprano Judith van Wanroij amb l’orquestra barroca Vespres d’Arnadí que dirigeix Dani Espasa

L'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, amb representants de la Fundació Josep Carreras i CaixaBank. Foto: LVM

El 22 de desembre l’Auditori de Vila-seca Josep Carreras, amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”, acull la Gala a benefici de la Fundació Josep Carreras Contra la Leucèmia. Una iniciativa solidària que es realitza des de fa 17 anys i que aquest any compta amb actuacions d’artistes de primer nivell com el contratenor Xavier Sabata i la soprano Judith van Wanroij amb l’orquestra barroca Vespres d’Arnadí que dirigeix Dani Espasa.

L’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, s’ha mostrat orgullós del tradicional concert benèfic i la bona acollida que, any rere any, rep per part de la població. El gerent de la Fundació Josep Carreras Contra la Leucèmia, Antoni Garcia Prat, ha esmentat les bones relacions que des de la Fundació mantenen amb Vila-seca, amb la que comparteixen un mateix tarannà.

D’altra banda, la presidenta de la Fundació Auditori Josep Carreras, Àngels Poblet, ha definit la gala com “una nit màgica amb molt de talent que desprèn solidaritat, elegància i qualitat”. Tot aquell que vulgui aportar el seu granet de sorra pot adquirir les entrades per un preu de 50 € o realitzar donatius de la Fila zero mitjançant una transferència bancària.  L’any passat es van recaptar entre 12.000 i 14.000 €.

Durant l’acte de presentació de la gala s’ha signat el conveni de renovació entre l’Ajuntament de Vila-seca i l’Obra Social “la Caixa” de la mà del director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Tarragona, Alexis Gómez.