L’Ajuntament i la UGT vol implantar un TrenTram integrat a Salou

Es tracta de facilitar la implantació d'un sistema tramviari que implementi un transport ferroviari de caràcter lleuger, sostenible i totalment integrat a la trama urbana

0
1073

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i representants del sector ferroviari del sindicat UGT, han mantingut una reunió per tractar el tema ferroviari al municipi de Salou i al territori. La trobada ha servit per canviar impressions i posicions sobre la situació ferroviària a Salou i al Camp.

L’alcalde de Salou va informar els representants d’UGT sobre el projecte d’Eix Cívic que s’ha d’implantar en els terrenys alliberats de la línia ferroviària actual, el qual ja contempla la reserva d’espai per establir la línia d’un TrenTram al llarg de l’avinguda a construir. Això, no obstant, comporta que les vies s’hauran d’aixecar per, donat el moment, integrar-les a la trama urbana i adaptar-les a la traça segons preveu el projecte.

Donat que aquest projecte contempla la instal·lació d’un sistema que ha de permetre connectar Salou amb poblacions i equipaments de l’entorn, el projecte ha rebut el suport dels representants de UGT, tot coincidint que l’objectiu és afavorir el màxim servei a l’usuari amb transports i línies de proximitat.

FER UN COMENTARI