Arriba la caminada popular Vila-seca – La Pineda – Vila-seca

Tindrà lloc el pròxim diumenge dia 20 de maig

El pròxim diumenge dia 20 de maig de 2018 tindrà lloc la quinzena edició de la Caminada Popular Vila-seca – La Pineda – Vila-seca. La trobada serà a partir de les 8h del mateix dia a la Plaça de l’Església de Vila-seca per formalitzar la inscripció, i la sortida serà una hora més tard.
Un any més aquesta activitat es revesteix de solidaritat ja que, en col·laboració amb l’Assemblea Local de la Creu Roja de Vila-seca, es recolliran aliments per a la campanya d’alimentació d’infants desafavorits. Així doncs, la inscripció consistirà en l’aportació d’un quilo de menjar sec o un litre d’oli o llet per persona. Aquells que no puguin participar de la caminada però desitgin fer aportacions per contribuir a la iniciativa, podran fer-ho a les oficines de la Creu Roja de l’Avinguda Generalitat, de dilluns a divendres en horari de 10-14h.
La Caminada Popular de Vila-seca és una marxa de caire popular d’onze quilòmetres de distància, no competitiva, oberta a tothom, que té per objecte donar a conèixer part del terme de Vila-seca. Així, els caminadors podran contemplar antigues torres de defensa (a la mateixa plaça de l’Església, la Torre d’en Dolsa o la Torre dels Carboners) i magnífics espais naturals (el parc de la Torre d’en Dolsa, la Sèquia Major o la platja de La Pineda).
Tots els participants gaudiran d’un esmorzar a càrrec de la fleca Pantàstic i farem el típic sorteig de les seves postres.