Les actuals campiones d’Espanya confirmen que participaran en el Challenge Salou d’enguany

Challenge Salou és l'última prova puntuable per al campionat d'Europa en la qual hi han inscrites persones de més de 22 països diferents

Challenge Salou amplia la graella de sortida amb dues incorporacions de luxe Maria Pujol i Dolça Ollé. La primera, actual campiona d’Espanya de Triatló de mitja distància i distingida pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport com una de les 100 dones més influents d’aquest país. Per la seva banda Dolça Ollé, és l’actual campiona d’Espanya de Llarga Distància i li donarà el toc local a la prova. S’augura una lluita entre la sevillana i la vallenca per fer-se amb la primera plaça.

Les dues estaran al calaix de sortida de la tercera edició de Challenge Salou, que es disputarà el proper 28 de maig i que serà l’última prova puntuable per al campionat d’Europa 2017 de la modalitat que se celebrarà el cap de setmana següent a Samorin, Slovakia i la primera per 2018.

Sobre Challenge Salou

La cita constarà de 1.900 metres de natació, 90 quilòmetres en bicicleta i 21 quilòmetres de cursa a peu pel passeig marítim de Salou.

La prova manté el circuit de les altres edicions. Començarà a la platja de Llevant, al passeig Jaume I; continuarà fins a l’Hospitalet de l’Infant en el tram de bicicleta a volta única on els triatletes podran, de manera exclusiva, “volar” per una autovia A7 tancada al trànsit per a l’esdeveniment i acabaran amb el segment a peu pel passeig Jaume i, el que suposa un circuit molt ràpid i és que fins a més de 10 triatletes han superat la barrera de 4 h en aquest circuit.

L’organització ja ha superat els 980 participants i posa a disposició dels triatletes les 20 últimes places per a la prova. La procedència dels inscrits, fins a la data, superen els 22 països. El termini d’inscripció finalitzarà en arribar als 1.000 participants.