Quatre sessions de teatre interescolar a l’Auditori

La interacció entre família, escola i entorn social és l'objectiu principal

A Vila-seca, avui i demà tindran lloc quatre sessions de teatre interescolar en anglès en el marc del Pla Educatiu d’Entorn, el qual engloba activitats adreçades als alumnes, als docents i membres de la comunitat educativa, i a les famílies. Té l’objectiu de millorar la interacció entre escola, família i entorn social; per afavorir l’aprenentatge dels estudiants.

Un total de 1.080 infants dels cicles mitjà i superior assistiran al teatre en anglès que acollirà l’Auditori Josep Carreras del municipi, amb la representació de l’espectacle Treasure Island. Avui, la sessió començarà a les 15:30 h i hi assistiran els alumnes de 3r i 4t de les escoles La Canaleta i Mestral i els alumnes de 5è i 6è de l’Escola Sant Bernat Calvó.

El dimecres 11 d’abril hi haurà un total de tres sessions. A les 9:30 h amb els alumnes de 3r i 4t de les escoles Cal·lípolis, Antoni Torroja i Miret i Sant Bernat Calvó. A la segona sessió, programada per a les 11:00 h, hi assistiran els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de les escoles Miramar i La Plana, i els alumnes de 5è i 6è de l’Escola Cal·lípolis. Per últim, a les 15:30 h, hi assistiran els alumnes de 5è i 6è de les escoles Mestral, Antoni Torroja i Miret i La Canaleta.