Mario García, el nou alcaldable del PP per Salou

El presdient del PP de Catalunya, Alejandro Fernández, ha presentat a García en un acte públic, acompanyat per veïns del municipi i diversos càrrecs públics

Divendres passat Mario García ha estat presentat públicament com alcaldable del PP per Salou en un acte celebrat en una sala del Centre Cívic del municipi que es va quedar petita per la gran afluència d’assistents.

El president del PP de Catalunya, Alejandro Fernández, va presentar al candidat de la seva formació a les properes eleccions del mes de maig. Fernández va voler destacar les qualitats de García, manifestant que “ja ha demostrat la seva excel·lent capacitat de gestió pública quan va tenir responsabiliades de govern a Salou, sent primer tinent d’alcalde”.

Per la seva banda, el candidat popular, Mario García, ha manifestat que “en política municipal, a més de la gestió diària, has de tenir un projecte de ciutat, i això és precisament el que ens ha faltat durant aquests 4 anys de legislatura, ja que el govern municipal no ho ha tingut, i això ha generat que Salou estigui en una situació de “coma polític”, sense impuls per part dels nostres governants. ” El candidat popular ha criticat l’actitud d’algunes formacions polítiques que “quan els interessen van de nacionalistes i quan els interessa van de municipalistes” (en clara al·lusió a l’alcalde de Salou, Pere Granados), manifestant que “és incompatible voler defensar al mateix temps els interessos d’un municipi on el seu motor econòmic és el turisme després d’haver estat encapçalant una candidatura que està demanant la independència d’Espanya. És que creuen que així potenciaran el turisme nacional? “. S’ha preguntat.

Per acabar, García ha afirmat que el seu objectiu és aconseguir l’alcaldia de Salou “per apostar pel consens en els grans projectes de ciutat. Un consens que ens enriquirà i farà que aconseguim grans èxits per a Salou “, i s’ha mostrat convençut “de les oportunitats que ens brinda el municipi “, afirmant que creu fermament “en la transformació de Salou “.