Tarragona

Obre un nou restaurant a Tarragona, el primer de la cadena a Catalunya

La cadena ha escollit l’entrada del Polígon Francolí per acollir aquesta nova proposta, en el que serà el seu primer establiment en tota la comunitat autònoma

Tarragona està a punt d’incorporar una nova experiència gastronòmica amb l’obertura d’un nou restaurant  que s’ubicarà al Polígon Francolí.

Especialitzat en Hot Pot, un estil de cuina tradicional xinesa que promet sorprendre per la qualitat dels seus productes, el nou restaurant de la cadena Red Dragon Hot Pot ha escollit l’entrada del Polígon Tarragoní per acollir aquesta nova proposta, en el que serà el seu primer establiment en tota la comunitat autònoma.

El nou local ja es troba en l’última fase dels treballs d’adequació per poder obrir de forma prou imminent, tot i que encara no es coneix una data exacta. El que sí que ja és visible, és tant la façana com els rètols, que ja es troben instal·lats. Per tant, podem afirmar que el local escollit és de grans dimensions, i disposa d’aparcament equipat amb punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

@Reddragonhotpot

El Hot Pot és una experiència gastronòmica interactiva centrada en una olla de caldo calent situada al centre de la taula, on els comensals poden cuinar al seu gust una varietat d’ingredients com carns, marisc, verdures, bolets i fideus. El caldo, que pot variar en nivells de picant o gustos, es converteix en el punt de trobada per gaudir d’un àpat en companyia. Aquesta tradició, molt popular a tota Àsia, està començant a guanyar seguidors a Europa, i Tarragona, que ja comptava amb algun local d’aquestes característiques, es reafirma, amb aquesta nova obertura, en aquesta tendència.

@Reddragonhotpot

Aquest concepte, la cadena Red Dragon Hot Pot, el porta al seu terreny, amb la seva fórmula gastronòmica distintiva, utilitzant una barreja única d’espècies com el pebre de Sichuan, i des de la marca asseguren que tots els seus ingredients són importats directament de la Xina per garantir l’autenticitat dels sabors. A més, destaquen que tots els seus aliments són preparats cada matí a la seva cuina central, assegurant productes frescos i de qualitat.

Maria Lorenzo

Missatges recents

L’Ajuntament de Barcelona destinarà prop de 2 MEUR per renovar la rambla Prim

Aquesta setmana comencen les obres de pavimentació i millora de la rambla Prim, al districte de Sant Martí. L'àmbit del…

4 minuts fa

Barcelona inaugura la renovada àrea de joc infantil del passeig de Sant Joan

L'Eixample ha estrenat la nova àrea de joc infantil del passeig de Sant Joan, entre els carrers de Provença i…

19 minuts fa

Mor tràgicament una turista de 19 anys després de caure d’un quart pis

Una jove turista de 19 anys ha mort després de caure d'un quart pis al seu hotel de Sant Antoni…

30 minuts fa

Apunyalen un jove de 20 anys el primer dia de les Festes de la Santa Creu de Figueres

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquesta passada matinada un jove de 21 anys com el presumpte autor d'una apunyalada a…

53 minuts fa

Els amants de les dues rodes omplen el Saló de la Moto de Reus

Milers d'amants de les motos s'han aplegat del 25 al 27 d'abril al recinte firal de firaReus Events per gaudir…

1 hora fa

Mor l’activista catalana i Creu de Sant Jordi, Montserrat Úbeda i Pla, amb 60 anys

La llibretera i activista cultural catalana Montserrat Úbeda i Pla ha mort a 60 anys. Ànima de la llibreria Ona…

1 hora fa

Esta web utiliza cookies.