Tarragona

Un nou restaurant obre a Les Gavarres de Tarragona: El primer de la cadena a Catalunya

L’objectiu és utilitzar ingredients autèntics i d’alta qualitat, per crear plats tradicionals amb un toc d’innovació

Com ja vam avançar a principis de mes, un nou local gastronòmic aterraria a la ciutat de Tarragona per ampliar l’oferta de restauració a la ciutat. Tot i així, encara no es coneixien els detalls exactes de la ubicació seleccionada o les característiques que tindria el local.

Ara, es pot confirmar que la cadena de restaurants Ditaly, ha triat el Centre d’Oci de Les Gavarres, a Tarragona, per a obrir el seu primer establiment a Catalunya. El nou restaurant comptarà amb més de 200 metres quadrats i una terrassa exterior.

“Amb 15 milions de visitants a l’any i amb una afluència d’uns 567.000 espectadors a les sales de cinema, el Centre d’Oci de Les Gavarres suposa un entorn comercial amb molt d’atractiu i potencial per a moltes marques. I aquest nou acord per a l’obertura d’un nou Ditaly ve a reafirmar-lo i consolidar-lo”, afirma Josep Mª López Carballo, CEO d’AdS Retail Real Estate, empresa encarregada del lloguer del local.

El projecte arriba gràcies a l’aliança de la marca, vinculada al Grup La Mafia se sienta a la mesa, amb el grup inversor Bapimark. Aquesta col·laboració busca consolidar una marca jove i innovadora dins del panorama de la gastronomia italiana a Catalunya, amb un enfocament clar en la qualitat dels productes.

En aquesta línia, el nou restaurant de la cadena DItaly, estarà especialitzat en plats italians elaborats al forn. Es basaran en ingredients autèntics i d’alta qualitat, com el Tomàquet D.O. San Marzano, el formatge mozzarella Fior di Latte o la Mortadella di Bologna I.G.P. “Volem oferir una cuina autèntica, amb plats elaborats al forn que transportin als nostres clients directament a Itàlia”, asseguren des de la marca. Cada plat busca evocar una experiència sensorial única, on la frescor i la qualitat dels productes són les protagonistes. A la vegada, l’objectiu és crear espais moderns i acollidors, on els clients puguin gaudir dels plats tradicionals italians amb un toc contemporani, com les famoses pizzes napolitanes, les focaccias i plats al forn com els cannelloni o la parmigiana.

També, es pretén no només ser una nova oferta gastronòmica per a la ciutat, sinó també un element important en la creació de llocs de treball i en l’impuls econòmic del sector de l’hostaleria local.

Maria Lorenzo

Missatges recents

Tot a punt per gaudir de la final dels Play-Offs a l’Espai Nàstic de Sant Sebastià

El Gimnàstic de Tarragona ha gestionat un Espai Nàstic a Sant Sebastià perquè tots els nastiquers es puguin congregar en…

17 minuts fa

Els Bombers donen per controlat l’incendi de la Noguera després de 24 hores de lluita

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlats aquesta passada nit els incendis forestals d'Os de Balaguer i Vilanova…

25 minuts fa

Indignació amb Rodalies per un tren amb 200 viatgers atrapats entre Tarragona i Torredembarra

Renfe ha informat que tècnics d'Adif han solucionat aquesta matinada la incidència tècnica a la infraestructura de Rodalies entre Tarragona…

36 minuts fa

VÍDEO | L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, atura un lladre in fraganti al mig del carrer

Badalona ha estat notícia aquests últims dies per la presència d'un ciclista kamikaze que va instal·lar una rampa a la…

45 minuts fa

Un jove de 25 anys és detingut tres cops en 72 hores per robatoris amb força

La localitat de Banyoles ha viscut uns dies caòtics per la presència d'un jove de 25 anys que ha atemorit…

1 hora fa

Reus reforça el seu compromís amb la ciència i la innovació i s’uneix a la Red Innpulso

El ple de l’Ajuntament de Reus ha aprovat aquest divendres 20 de juny l’adhesió de l’Ajuntament de Reus a la…

2 hores fa

Esta web utiliza cookies.