Salou presentarà, aquest dilluns, 20 de març, la seva agenda gastronòmica ‘Salou, un sabor de tot l’any’, per a aquest 2023, un extens calendari d’activitats i esdeveniments gastronòmics que es desenvoluparan, durant tot l’any, a la capital del turisme de la Costa Daurada.
Es tracta d’una iniciativa del Patronat Municipal de Turisme de Salou, amb la col·laboració de l’àrea de Dinamització Econòmica, que té com a objectiu promoure la gastronomia del municipi, com a producte turístic d’excel·lència.
L’esdeveniment es preveu a les 12.30 hores, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, situada al carrer Rosselló, 515.
Durant l’acte, es comptarà amb la presència de la xef Carme Ruscalleda i Serra, del Restaurant Sant Pau, de Sant Pol de Mar, i del Restaurant Sant Pau, a Tòquio; del president de la Gobal Wine Tourism Organization, José Antonio Vidal; i la directora general de Turisme de la Generalitat, Marta Domènech.
També es podrà gaudir d’un showcooking i degustació, a càrrec de diversos establiments de restauració de Salou; i d’un tast de vins de diferents DO del nostre territori.
La Fira ÀPAT Costa Daurada i Terres de l'Ebre arriba a firaReus Events, del 10 al 12 de maig. Productors,…
El cinquè Recompte de Persones Sense Llar a Badalona ha localitzat 110 persones dormint a la via pública aquesta passada…
Montblanc farà un concurs per triar el disseny que lluirà la samarreta dels 20 anys de la Festalateva, la setmana…
La Guàrdia Civil, en el marc de l'Operació Proas, ha desarticulat una organització criminal assentada a les Terres de l'Ebre,…
La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir ahir al matí a un jove de 25 anys acusat d'assetjament sexual i…
El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha assegurat aquest dimecres al Congrés que la societat espanyola, les empreses i…
Esta web utiliza cookies.