La Ciutat del Baix Camp

La Fira ÀPAT Costa Daurada i Terres de l’Ebre apropa la millor gastronomia local a Reus

L’acte tindrà lloc a firaReus Events del 10 al 12 de maig i inclourà diversos espais destinats a la innovació amb els productes de proximitat

La Fira ÀPAT Costa Daurada i Terres de l’Ebre arriba a firaReus Events, del 10 al 12 de maig. Productors, distribuïdors, restauradors i professionals del sector gastronòmic es reuniran en un espai dedicat a la gastronomia de qualitat i la innovació alimentària per fer bandera dels productes de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre a través de diferents activitats, com ara showcookings, tallers o degustacions.

La mostra gastronòmica inclourà unes jornades obertes al públic general, programades per dissabte, de 16 a 22 h i diumenge, d’11 a 16 h. Aquestes se centraran en el descobriment i la degustació de productes de proximitat a través de tastos, presentacions i activitats divulgatives. Entre les activitats destacades hi haurà un tast de cafè amb El Rusc, una sessió sobre els beneficis de la mel artesanal, la presentació de la Guia dels Millors Olis de Catalunya i un tast sensorial d’Avellanes de Reus, entre d’altres. El Hub Foodtech & Nutrition també participarà a la Fira ÀPAT a través d’un taller d’hàbits saludables, programat el dissabte, 10 de maig, a les 19.15 h.

El regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, ha explicat que “des del Hub Foodtech & Nutrition treballem el sector agroalimentari des de tots els esgraons de la seva cadena de valor. Enguany, a més, ens hem adherit al programa de la Regió Mundial de la Gastronomia que treballa per posar en valor el patrimoni agroalimentari i culinari català. Té tot el sentit que donem suport a iniciatives com la Fira ÀPAT que també estan alineades”.

En el marc de la fira, també s’ha programat la I Trobada Professional de la gastronomia i el producte de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Es tracta d’una jornada dirigida a professionals de l’hostaleria, la restauració les botigues i les institucions de Catalunya que tindrà lloc el dilluns 12 de maig, d’11 a 19 h. La trobada, impulsada per la Federació d’Associacions d’Empreses d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT), inclourà una exposició de productes de proximitat, demostracions culinàries amb xefs reconeguts i un espai de networking “Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia – Costa Daurada i Terres de present sobre el sector gastronòmic del futur personal. cuina i el producte de proximitat.

Les inscripcions, tant de particulars com per a professionals, són gratuïtes i poden fer a través de la web de Fira ÀPAT.

Ismael Redacció Lobo

Missatges recents

110 persones sense llar dormen al carrer a Badalona

El cinquè Recompte de Persones Sense Llar a Badalona ha localitzat 110 persones dormint a la via pública aquesta passada…

3 minuts fa

Els veïns de Montblanc ja poden presentar els dissenys per la samarreta de la Festalateva

Montblanc farà un concurs per triar el disseny que lluirà la samarreta dels 20 anys de la Festalateva, la setmana…

11 minuts fa

Desmantellada una banda que traficava amb armes i drogues des de les Terres de l’Ebre

La Guàrdia Civil, en el marc de l'Operació Proas, ha desarticulat una organització criminal assentada a les Terres de l'Ebre,…

22 minuts fa

Un jove de 25 anys fereix amb un punxó a dos agents i assetja sexualment una treballadora a Lleida

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir ahir al matí a un jove de 25 anys acusat d'assetjament sexual i…

26 minuts fa

El govern espanyol promet “absoluta transparència” en la investigació de l’apagada

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha assegurat aquest dimecres al Congrés que la societat espanyola, les empreses i…

30 minuts fa

El Festival Incert torna el mes de maig a Granollers amb una nova programació cultural

Granollers torna a acollir aquest mes de maig diverses propostes culturals en el marc de la programació del Festival Incert,…

47 minuts fa

Esta web utiliza cookies.