Baix Gaià

Èxit de participació a la Mostra de Ranxets 2025, amb més de 2.000 platets servits

La jornada, que va començar a les 12 va oferir degustacions a un preu de 5 € per platet

La plaça de les Remendadores (Jardins de Cal Bofill) va omplir aquest diumenge, 6 d’abril, amb motiu d’una nova edició de la Mostra ‘Ranxets, l’essència de la cuina torrenca’, organitzada per l’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Turisme i Comerç. La jornada, que va començar a les 12 va oferir degustacions a un preu de 5 € per platet (begudes a part), va registrar una gran afluència de públic i un ambient immillorable. En total, és servir 2.04 platets , superant van oferir-los 1.512 de l’any passat, i 41 infants van participar al taller infantil de cuina ‘ Construeix el teu peix’ , una xifra també superior als 36 participants del 2024.

El públic assistent va poder gaudir d’un total de set platets de Ranxets elaborats per establiments i professionals de la restauració local:

  • Cal Silver : Arròs amb bacallà i mandonguilles amb sípia

  • Àlex Segú (cuiner) : Bull a l’allipebre

  • La Ona Livorno: Fideuejat d’escòrpora amb carxofes i allioli de romesco

  • Las Palmeras: Fideuejat amb tinta de sípia i allioli

  • Restaurant Òxid: Arrossejat amb gambetes i allioli

  • Ristretto Catering: Fideuejat amb sípia i gambes

  • Bodega Bon Vi: Begudes, vins i caves de qualitat

L’ambient festiu és va completar amb l’actuació musical itinerant del grup By the Way Dixie.

La regidora de Turisme i Comerç, Jovita Baltasar , ha valorat molt positivament la jornada: «Estem molt satisfets amb la resposta de la ciutadania. Hem superar’ els xifres de l’any passat i consolidar la Mostra com una cita imprescindible per posar en valor la nostra cuina tradicional. Els Ranxets són part de la nostra identitat com a poble, i amb aquest tipus d’activitats aconseguim apropar-los a tothom, grans i petits.»

Des de la Regidoria de Turisme Comerç és destaca la importància i continuar apostant per la promoció gastronòmica local i la col·laboració del sector de la restauració torrenca, clau per a l’èxit de la mostra.

 

Adrià Torres Redacció

Missatges recents

Milers de persones participen en la cursa antiracista del Top Manta a Barcelona

La cursa antiracista del Top Manta ha aplegat aquest diumenge milers de persones al barri de Sants de Barcelona per…

3 hores fa

Investiguen la mort d’una nena de 2 anys: estava amb el seu padrastre a casa

La Policia Nacional investiga la mort d'una nena de 2 anys ocorreguda aquest dissabte al barri del Perpetuo Socorro, a…

3 hores fa

L’AP-7 i la C-58, les vies amb més víctimes mortals a Catalunya

Entre gener i maig d'aquest any 59 persones han mort en 55 accidents mortals a la xarxa viària interurbana de…

3 hores fa

Acord entre el Govern i els Comuns: noves línies ferroviàries i 3.500 places de residència

El Govern de la Generalitat i els Comuns continuen avançant en les negociacions per a l'aprovació del tercer suplement de…

4 hores fa

Mor un excursionista en caure uns 40 metres d’alçada

Un home de 67 anys ha mort després de patir una caiguda d'uns 40 metres d'alçada en un entorn natural…

4 hores fa

Polèmica al Maresme per la celebració d’un festival neonazi

Una festa neonazi en una masia de Santa Susanna (Maresme) té en alerta els ajuntaments de la zona i els…

5 hores fa

Esta web utiliza cookies.