La Ciutat de Tarragona

GALP Costa Daurada premia el “Tu compres, nosaltres cuinem!” de Mercats de Tarragona

La campanya de promoció del peix fresc va ser impulsada el passat estiu per Mercats de Tarragona

La campanya de promoció del peix fresc “Tu compres, nosaltres cuinem!”, impulsada al Mercat Central de Tarragona durant el mes de juliol de 2024, ha estat reconeguda pel GALP Costa Daurada per la seva promoció del producte pesquer de proximitat i l’adequació a l’Estratègia Marítima de Catalunya.

El guardó ha estat entregat avui a la presidenta de Mercats de Tarragona i consellera de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adan, a l’estand de Catalunya de la fira internacional Seafood Expo Global 2025 que se celebra aquests dies a Barcelona.

La iniciativa “Tu compres, nosaltres cuinem!” va servir un total de 1.118 racions de peix al Mercat Central durant els divendres i dissabtes del mes de juliol de l’any passat. El cuiner Txaber Allué, conegut com el Cocinero Fiel, va ser l’encarregat de cuinar gratuïtament a la cuina del Mercat Central catorze varietats de peix diferents comprades a les peixateries del mateix Mercat.

Aquesta campanya va ser possible gràcies a la implicació conjunta de Mercats de Tarragona, Tarragona Impulsa i el Grup d’Acció Local Pesquer Costa Daurada (GALP), i va ser cofinançada pel Fons Europeu Marítim, de Pesca i d’Aqüicultura (FEMPA) amb el suport de la Unió Europea i la Generalitat de Catalunya.

La presidenta de Mercats de Tarragona i consellera de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adan, ha destacat que “veure el Mercat Central ple de persones degustant peix de proximitat de les nostres parades posa encara més en valor l’oferta gastronòmica que tenim a Tarragona”.

Finalment, Montse Adan ha volgut agrair al GALP Costa Daurada “per la seva tasca en la promoció i valorització del producte pesquer de proximitat i per haver confiat en la iniciativa de Mercats de Tarragona. “Tu compres, nosaltres cuinem!” ha estat una iniciativa de difusió del nostre patrimoni gastronòmic que a més segueix les línies d’actuació de l’estratègia de l’Economia Blava impulsada per l’Ajuntament de Tarragona”.

Mendo

Missatges recents

Mor Juan Rion Bové, soci número 1 del Club Tennis Tarragona

Avui, el Club Tennis Tarragona ha viscut un dia de comiat ple d'emoció. Juan Rion Bové, soci número 1 del…

16 minuts fa

Una gran cadena de supermercats tanca 25 botigues i acomiada més de 700 treballadors

Les cadenes de distribució de productes d'alimentació no són alienes a les crisis econòmiques, especialment en un context com l'actual,…

25 minuts fa

Els estudiants de les Jornades de microbioma i immunoteràpia del càncer s’endinsen en les teràpies innovadores

Els estudiants de les primeres Jornades de microbioma i immunoteràpia del càncer s'han endinsat en la immunoteràpia durant el segon…

34 minuts fa

L’Espluga de Francolí renovarà la xarxa d’aigua a la urbanització del Casal

La urbanització del Casal de l'Espluga de Francolí renovarà a xarxa d'aigua amb una inversió de 401.038,29 euros (IVA inclòs).…

50 minuts fa

Un home amb 2 ganivets ataca l’escorta de Yolanda Díaz prop del Congrés

Agents de la Policia Nacional han detingut aquest dijous un home de 44 anys que ha agredit un membre de…

54 minuts fa

El Pla 50.000 construirà més de 1.500 pisos assequibles a Lleida i Pirineus

Les comarques de Ponent i l'Alt Pirineu i Aran acolliran més de 1.500 dels 21.000 habitatges assequibles que la Generalitat…

1 hora fa

Esta web utiliza cookies.