La Mostra de Vi i Gastronomia de Cambrils celebra la 10a edició amb més oferta lúdica i showcookings

Avatar photo

De l’11 al 13 d’octubre, l’esdeveniment omplirà el Parc del Pescador de Cambrils de degustacions de vi i gastronomia

Imatge de la presentació. Foto; Cedsida

La Mostra del Vi i Gastronomia “Cambrils, entrada al País del Vi” arriba a la seva desena edició amb més cellers, més oferta lúdica i showcookings. De l’11 al 13 d’octubre, l’esdeveniment omplirà el Parc del Pescador de Cambrils de degustacions de vi i gastronomia, tastos guiats,  tallers familiars, actuacions musicals, castells i altres activitats. La mostra, organitzada pel Patronat Municipal de Turisme de Cambrils amb el suport de la Cambra de Comerç de Reus, pretén potenciar el vi i les Denominacions d’Origen catalanes com a  binomi perfecte a la gastronomia cambrilenca. L’horari de la fira, que enguany s’ha ampliat, serà d’11 a 15 i de 18 a les 23 hores. El programa complet es pot consultar des d’aquest enllaç http://incambrils.com/pdv/programa.pdf.

En aquesta desena mostra es podran degustar una gran varietat d’excel·lents vins que aportaran 25 cellers (6 més que l’any passat) de les diferents D.O de la demarcació. Les tapes i degustacions gastronòmiques aniran a càrrec dels restaurants Can Bosch, Taller 9, Petit Vegan, Plan B, El Tamboret, Factory Burguers, M’Art, La Stiva i Daniel Salinas, juntament amb l’associació gastronòmica Societas Coqvinària de Cambrils, que s’encarregarà dels showcookings de diumenge. A més, per primera vegada la mostra inclourà la final del Vermuting, que comptarà amb la participació de Miramar, Rincón de Diego, l’Original Experiències Gastronòmiques, Mar del Priorat, Ches Burger i Estival Eldorado Resort.

Els cellers

Els cellers participants de la desena edició són Molí de Rué (D.O Tarragona), Alimara (D.O Terra Alta i D.O Cava, Sabaté Franquet (DOQ Priorat), Altavins (D.O Terra Alta), Pedrola-Camí de Sirga (D.O Tarragona); Sant Josep Vins (D.O Terra Alta i DO Catalunya); Bernaví (D.O Terra Alta), Biopaumerà (Vins ecològics de la D.O Terra Alta), Ronadelles (DO Montsant, Catalunya, Cava i DOQ Priorat), Vilarnau (DO Cava); Anguera Domènech  (DO Montsant); Bodegues Visendra (DO Catalunya); Rosa Maria Torres (DO Conca de Barberà); Torelló Viticultors (Corpinnat); Suñer  (DO Tarragona); Bielsa Ruano (DO Terra Alta), Prior-Pons (DOQ Priorat) Mas Bella (DO Tarragona), La Farinera Vins (DO Tarragona); Maset (DO Catalunya, DO Cava) Celler Carles Andreu (DO Conca de Barberà, D.O Cava); Celler Aixalà (DOQ Priorat) Merum Priorati (DOQ Priorat), Cellers Cesca Vicent (DOQ Priorat i Cellers Blanch (D.O Tarragona i DOQ Priorat)

Com cada any, les persones visitants podran gaudir també dels tastos guiats de vi programats per les dues primeres tardes i que enguany estaran maridats amb la gastronomia que s’ofereix al recinte de la fira.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Les passarel·les del riu, punts d’observació per commemorar el Dia Mundial dels Ocells

Notícia següent

Setze restaurants participen en les terceres jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’Arròs de tardor

Notícies relacionades