PxC presagia un mal estiu per al comerç del Vendrell per culpa del top manta

August Armengol: "Els comerciants no poden suportar més la competència deslleial amb venedors il•legals que venen els mateixos articles que ells però sense pagar impostos"

El regidor i portaveu de Plataforma per Catalunya (PxC) a l’Ajuntament del Vendrell, August Armengol, ja va advertir en el darrer Ple de l’Ajuntament del dia 31 de març del perill per al comerç local després d’haver fet un seguiment del fenomen del top-manta durant els caps de semana del mes de març. Per això va demanar un operatiu capaç d’aconseguir un “top manta zero” per Setmana Santa.

Segons indica el grup municipal PxC, ni la Policia Local ni els Mossos d’Esquadra han actuat contra aquesta venda ambulant il·legal eficaçment, ni tampoc han observat una intenció política en aquest assumpte.

La Setmana Santa és l’inici de la temporada turística i amb aquests precedents, presagien un estiu desastrós per al comerç establert legalment a les platges del municipi.

En aquest sentit, PxC denuncia que en aquests dies de Setmana Santa s’han arribat a acumular entre 30 a 50 d’aquests llocs de venda il·legal a la via pública sense que la policia actués en conseqüència contra els manters.