Diverses entitats de dones del Vendrell donen el seu suport a Bárbara Peris després d’haver estat amenaçada de mort

En el comunicat han volgut fer palès el seu missatge de rebuig, a l'assetjament continuo, i les amenaces rebudes per una companya del Vendrell

Imatge de Bàrbara Peris amb Christian Soriano. Foto: Cedida

Les entitats Dones del Vendrell, associació + TU, la delegada de la Lliga contra el càncer del Vendrell Ros, l’associació Afibromed i l’associació taller d’artesania i cultura del Baix Penedès han fet un comunicat en el que han volgut fer palès el seu missatge de rebuig i el seu suport a la regidora del Vendrell Bàrbara Peris, després que aquest dilluns expliqués en una roda de premsa, la carta anònima que va rebre el divendres passat en el que havia estat amenaçada de mort. En la carta enviada des d’un altre municipi posava “Dimiteix o…. i en un dibuix hi havia una diana. La regidora Bárbara Peris que va denunciar davant la Policia Local del Vendrell i els Mossos d’Esquadra la recepció d’aquesta carta, ha rebut el suport de tots i totes les regidores del consistori del Vendrell i també de forma pública en el ple que va tenir lloc aquest dilluns.

Així mateix, el comunicat que han enviat les diverses entitats del municipi del Vendrell, integrades per dones és aquest:

Diverses entitats del municipi del Vendrell formades íntegrament per dones, volem fer palès el nostre missatge de rebuig, a l’assetjament continuo, i les amenaces rebudes per una companya del Vendrell.
Cap dona mereix el tracte vexatori, ja sigui; esposa, mare, filla, emprenedora, treballadora pública o privada, que treballi en representació d’una comunitat o per si mateixa.
Des d’aquí oferim tot el nostre suport a la Bàrbara Peris.
Cap de nosaltres podem tolerar aquests nivells de violència cap a una dona.
I així ho fem constar les aquí consignants:

Dones del Vendrell, associació + TU, la delegada de la Lliga contra el càncer del Vendrell Ros, l’associació Afibromed i l’associació taller d’artesania i cultura del Baix Penedès.