El dia 23 de febrer se celebraran les Primàries de l’ANC del Vendrell

Les persones interessades poden presentar-se com a candidat a la llista fins el dia 8 de febrer i fer campanya per ser elegit fins el 22 de febrer

Primàries El Vendrell va celebrar aquest passat dijous una assemblea per aprovar el reglament intern del moviment. L’acte, al qual van assistir una vuitantena de persones, va servir per presentar els principis generals de les Primàries, els motius pels quals es volen dur a terme i fer els primers passos per a la constitució del comitè electoral.

El reglament, consultable a la pàgina www.primariescatalunya.cat/, detalla els aspectes normatius del procés electiu, els requisits que han de complir els candidats i els terminis que tindrà la presentació de candidatures, la campanya electoral i la votació final. En aquest sentit, les persones interessades poden presentar-se com a candidat a la llista fins el dia 8 de febrer i fer campanya per ser elegit fins el 22 de febrer. Finalment, el procés culminarà el dissabte 23 de febrer, dia en què se celebraran les Primàries del Vendrell. El cens d’electors, que actualment ja sobrepassa les 350 persones, estarà obert fins el mateix dia de les eleccions.

Paral·lelament, Primàries El Vendrell continua treballant per la unió de les forces sobiranistes de l’Ajuntament i mantenint contactes constants amb els partits polítics per tal d’aconseguir una candidatura conjunta. De moment, només el PDeCAT s’ha mostrat disposat a entrar a les negociacions; però el moviment encara espera la suma d’ERC i Som Poble al projecte.