“Mar de Sons i Vi” i visita teatralitzada, dues propostes d’activitats per a tots els públics durant la Setmana Santa al Museu Pau Casals

Després de la seva estrena ara fa justament un any, aquesta Setmana Santa el Museu Pau Casals torna a programar l’activitat “Mar de Sons i Vi, una experiència per als sentits!”.

Després de la seva estrena ara fa justament un any, aquesta Setmana Santa el Museu Pau Casals torna a programar l’activitat “Mar de Sons i Vi, una experiència per als sentits!”. L’activitat, que comença amb la visita guiada al museu i acaba al jardí de la Vil·la Casals fent un tast de vins DO Penedès dels cellers Avgvstvs Fòrvm i Jané Ventura tot escoltant una petita audició de violoncel, té com a objectiu el maridatge entre el vi del territori, la música del violoncel, instrument icona del músic català i l’encant i la història de la Vil·la Casals, situada a primera línia de mar.

L’activitat tindrà lloc el proper diumenge dia 25 de març a les 12h del migdia, dura 1 hora i 45 minuts i té un cost de 10€ els adults i 8€ els nens a partir de 8 anys (amb tast de most enlloc de vi).

Així mateix, el següent diumenge dia 1 d’abril, l’activitat proposada és la visita teatralitzada al Museu Pau Casals on, acompanyats de la Maria, la minyona de la Vil·la Casals, i del Ramon, pescador de la platja de Sant Salvador, petits i grans podran descobrir les històries i anècdotes més curioses de les estades de Pau Casals a la seva casa d’estiueig. L’activitat, que està pensada per a tots els públics tindrà lloc a les 12h del migdia i té un cost de 8€ els adults i 5€ els nens a partir de 8 anys.

Cal de tenir en compte que per ambdues activitats les places són limitades i que s’ha de fer reserva prèvia trucant al museu (977684276) o bé enviant-hi un correu electrònic (museu@paucasals.org).

Dues propostes doncs, per aprofitar aquests dies que seran festius per a molts i que permetran gaudir i conèixer més a fons la vida de Pau Casals i una de les cases icòniques de Catalunya, on el músic va passar llargues temporades i que encara avui dia és un dels espais amb més encant de la costa daurada. A més a més de les activitats, el Museu Pau Casals estarà obert durant tota la Setmana Santa, de dimarts a diumenge, oferint la possibilitat de visitar-lo de manera lliure.