Els Bombers de la Generalitat rescaten dos banyistes a El Vendrell

Dues persones han sigut donades d'alta in situ mentre que a la tercera persona l’han traslladada a l’Hospital del Vendrell en estat lleu

0
236
Imatge de la platja de Sant Salvador. Foto: Cedida

Els Bombers de la Generalitat van recatar ahir a la platja de Sant Salvador dues persones que no podien sortir del mar. L’avís ha arribat a les 13.45 hores i ha fet activar un parell de dotacions terrestres. Després de confirmar la informació rebuda, cinc bombers s’han llençat al mar per fer el rescat. Tres s’han centrat en una de les persones que no podia apropar-se nedant a la costa. Aquest grup, inclòs l’home que ja havia estat rescatat, ha pogut apropar-se a la costa amb una barca de Salvamar que se’ls ha acabat apropant per col·laborar en el servei. La mar estava molt picada i els bombers també començaven a acusar l’esforç físic del rescat.

Uns altres dos bombers han atès el segon afectat uns metres més a prop de la platja. Per fer el rescat, els bombers han fet ús d’un bidó, que han hagut de buidar prèviament, i que els ha servit de mitjà de fortuna per completar el salvament. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que hi ha desplaçat 3 unitats, ha fet un total de 3 assistències. Dues han acabat amb alta in situ mentre que a la tercera persona l’han traslladada a l’Hospital del Vendrell en estat lleu. Es tracta d’un home de 40 anys.

FER UN COMENTARI