Concentració ciclista al Vendrell reclamant més seguretat i respecte dels conductors

A la protesta s'ha llegit un manifest i s'ha fet un minut de silenci per Manuel Maya, ciclista de la Penya del Baix Penedès que va morir en un accident a la C-51 a l'any 2012

0
1656
Circ Raluy Legacy 728×90

Mig centenar de ciclistes s’han concentrat aquest diumenge al Vendrell per reclamar més seguretat a les carreteres. La concentració forma part d’una convocatòria estatal per denunciar la inseguretat dels ciclistes després del degoteig d’accidents dels darrers mesos.

Des de la Penya Ciclista del Baix Penedès, el president, Jose Rodríguez Fuente, ha reclamat voluntat política “per fer una llei que, en certa manera, cohibeixi els conductors”, a qui demana respecte: “han de ser conscients que els escuts som nosaltres mateixos i que una caiguda pot trencar-nos els ossos o produir-nos la mort”, ha dit.

A la protesta, que coincideix amb la tradicional Festa de la Bicicleta del municipi, s’ha llegit un manifest i s’ha fet un minut de silenci per Manuel Maya, ciclista de la Penya del Baix Penedès que va morir en un accident a la C-51 el 2012.

FER UN COMENTARI