Manel oferirà un concert gratuït a l’Acústica de Figueres

Serà el concert "sorpresa" del dissabte 2 de setembre a l'Escenari Rambla

Manel oferirà el pròxim 2 de setembre un concert gratuït a l’escenari Rambla del Festival Acústica de Figueres per presentar el seu darrer àlbum ‘Jo competeixo’. És el concert “sorpresa” que quedava per fer públic de la propera edició del certamen. Serà el primer cop que ho facin de manera gratuïta al festival altempordanès, on han actuat en tres ocasions més.

El concert començarà a les onze de la nit i precediran ‘Els Amics de les Arts’, que també actuaran dissabte en un recital que tampoc serà de pagament. La 16a edició del Festival Acústica començarà el 31 d’agost i clourà el 3 de setembre. També actuaran gratuïtament Txarango, Bebe, C. Tangana, ZOO, Blaumut, La Iaia, Gertrudis o Itaca Band. D’altra banda, el concert inaugural protagonitzat per Rosalia & Refree de dijous 31 d’agost als Jardins del Consell Comarcal de Figueres ja ha venut més de la meitat de les entrades.

El festival d’aquest any disposarà d’un apartat d’artistes emergents amb un important pes de les dones, com Maria Arnal i Marcel Bagés, Rosalia & Refree, Bad Gyal, Gemma Humet, Pavvla, Maïa Vidal, Lakaste, Donallop o Maria Jacob en són els millors exemples.